FINALE

3 – 11 november
einde verhaal
Het moest er een keer van komen. Het verhaal van grooots art design is ten einde. De eerste 2 weken staan daarom in het teken van onze FINALE. In kapitalen deze keer. Met 15 kunstenaars vieren wij ons afscheid van grooots art design en Nederland. De expositie bestaat uit 2 delen.

essentie vierkwadraat 
In dit deel van de expositie tonen we werk van 8 kunstenaars die geëxposeerd hebben in essinsje/essentie in de Broerekerk te Bolsward. U kunt genieten van werken van Herman Coppus, Jan Hoff, Jeltje van Houten, José Montoya, Rud Perree, Bowe Roodbergen, Don Satijn, Betty Simonides.
Meer informatie over essentie en vierplus is op haar website beschikbaar. 

Deze diashow vereist JavaScript.

last but not least
Voor de laatste keer zeggen we gedag met een selectie van 7 kunstenaars die passen in het geheel van deze finale. Dat doen we met Liesbeth Crooijmans, Marianne Kemp, Let de Kok, Ton van Os, Olav Slingerland, Kees Segers, Ellen van der Wiel. 

Deze diashow vereist JavaScript.

finissage
We sluiten de expositie af met een finissage op 11 november. Kunsthistorica Elisabeth Eyl zal om 15 uur een mooi verhaal verzorgen in de voor haar kenmerkende aansprekende stijl, waarna we afsluiten met een borrel.

U bent van harte welkom.
openingstijden: za, zo van 13 – 17 uur